Siirry sisältöön

Palvelut ja hinnasto

Jalkahoidot yksilöllisesti jokaiseen tarpeeseen

Kaikki jalkahoidot sopivat diabeetikoille.

Jos Sinulla on jokin muu pitkäaikaissairaus, otan sen huomioon hoidossani.

Jalkahoitojen yhteydessä saat halutessasi kynsien lakkauksen lakan hinnalla. Lakan saa aina omaksi. Tavallisesta lakkauksesta ei tule erikseen veloitusta. 7Day-lakkauksista tulee lisäpalvelun mukainen hinta.

Hoitolassani teen myös syylien poistoon tarkoitettua Verrutop-hoitoa. Teen myös varvasortooseja helpottamaan vasaravarpaiden tai vaivasenluun aiheuttamia vaivoja. Lisäksi mittaan Lymed-kompressiosukkia.

Mikäli kaipaat neuvoa sopivan jalkahoidon valintaan, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 045 3450005 tai sähköpostilla jalkahoitola.kauno@gmail.com. Jos en juuri ehdi vastaamaan puheluusi, jätä viesti ja soitan Sinulle takaisin!

Geelilakkaukset sormien kynsiin

Vielä toistaiseksi teen geelaukset -50% palvelun hinnasta.

Geelauksissa käytän Mereneid Sari -tuotteita. Värivalikoimaa löytyy jo hyvin ja yksinkertaisia koriteluitakin teen. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta geelauksen pysyvyydestä. Huoltoväli onkin n. 3 – 4 viikkoa.

Kysy lisää: jalkahoitola.kauno@gmail.com tai 0453450005

En tee rakennekynsiä. Geelaukset vain sormien kynsiin.

Verrutop-hoito syylien poistoon

Verrutop on kivuton hoito syylien poistoon. Hoito voidaan toteuttaa yli 6-vuotiaille. Sen vaikutus perustuu eri happojen yhdistelmään. Verrutop-hoito ei pelkästään poista syylää, vaan se myös tappaa syyliä aiheuttavaa Human Papilloma Virusta.

Verrutop-hoito toteutetaan sarjahoitona jalkahoitolassa. Ensimmäisen hoidon voi ottaa jalkahoidon yhteyteen. Varaa tällöin aika jalkahoitoon puhelimitse ja mainitse Verrutop-hoidon aloitus! Hoidon voi aloittaa myös itsenäisenä kertana. Hoitokertoja tulee syylien määrästä ja koosta riippuen 3-7. Jatkohoidot sovitaan jokaisen hoidon yhteydessä. Hoidot tehdään n. 7 – 14 päivän välein. Hoito vaatii siis sitoutumista joksikin aikaa. Hoito sisältää myös ohjeet kotiin.

Verrutop-hoito ei aina sovi diabeetikoille. Varmista hoidon soveltuvuus itsellesi lääkäriltä.

Laadukkaat jalkahoitotuotteet ja -välineet

Jalkahoitolassani on myynnissä kattava valikoima jalkahoitotuotteita ja -välineitä. Saksalaiset Peclavus -jalkahoitotuotteet ovat laadukasta, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Osa tuotteista on myös täysin vegaanisia.

Voit hankkia myös tehdasvalmisteisia kevennystuotteita esimerkiksi vaivaisenluun sekä vasaravarpaiden kiputilojen ja kovettumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Opastan mielelläni tuotteiden kanssa ja yhdessä löydämme juuri Sinulle sopivan tuotteen.

Lahjakortit

Anna lahjaksi ihana hetki jalkahoitolassa! Jalkahoitola Kaunosta voi ostaa myös lahjakortteja. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Nyt lahjakortit myös verkosta! Ajanvaraussivulta löydät lahjakorttikoneen.

Ajanvaraus verkossa tai puhelimitse 045 345 0005

Kylpy. Kynsien lyhennys ja muotoilu sekä tarvittaessa ohennus. Ihon hoito, kovettumien ja känsien poisto. Lopuksi jalkavoide.

Kylpy. Kynsien lyhennys ja muotoilu sekä tarvittaessa ohennus. Ihon hoito, kovettumien ja känsien poisto. Lopuksi jalkavoide sekä hieronta.

Kylpy. Kynsien lyhennys ja muotoilu sekä tarvittaessa ohennus. Ihon hoito, kovettumien ja känsien poisto. Lopuksi jalkavoide. Tämä hoito on tarkoitettu asiakkaille, joilla on paljon hoitoa vaativat jalat. Esim. paksuuntuneet kynnet, runsaasti kovettumaa ja / tai paljon känsiä.

Kylpy ja kuorinta. Kynsien lyhennys ja muotoilu sekä tarvittaessa ohennus. Ihon hoito, kovettumien ja känsien poisto. Lopuksi kynsien lakkaus, naamio sekä hieronta. (Lakka sis. hintaan. HUOM! ei koske 7Day lakkaa.)

Kylpy tai ihon puhdistus. Ihon hoito TAI Kynsien hoito. Jos ihossa tai kynsissä on paljon hoidettavaa, varaa aika perusjalkahoitoon.

Kylpy tai ihon puhdistus. Ihon ja kynsien hoito sekä jalkavoide. Jatkohoito-ohjeet.

Geelilakkaukset

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu. Geelilakkaus. Ei sisällä vanhan geelauksen poistoa. Aikaa varattu n. 2 tuntia.

NYT: -50% palvelun hinnasta

Vanhan geelilakan poisto, Kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu. Geelilakkaus. Aikaa varattu n. kaksi ja puoli tuntia.

NYT: -50% palvelun hinnasta

Ajanvaraus vain puhelimitse

Ihon puhdistus Desinfektol P -desinfiointiaineella. Syylien kaavinta. Verrutop-hoitoaineen imeytys syyliin.

Kotihoito-ohjeet.

Ihon puhdistus Desinfektol P -desinfiointiaineella. Syylien kaavinta. Verrutop-hoitoaineen imeytys syyliin.

Yksilöllisten ortoosien valmistus 1-2 kpl.

Yksilöllisten lääkinnällisten sukkien mittaus ja tilaus.

Lisäpalvelut

7Day -lakkaus on kuin geelilakkaus, mutta se ei tarvitse kuivuakseen UV-valoa, eikä poistamiseen tarvita muuta kuin tavallinen kynsilakanpoistoaine. Lakkauksessa tehdään kynnen puhdistus, lakkaus aluslakalla, kaksi kerrosta värilakkaa sekä kaksi kerrosta päällyslakkaa. Lakkauksen menee n. 20min.

Valittava kaksi lakkausta.

25€ lakkauksessa saat omaksi värilakan

35€ lakkauksessa saat omaksi koko setin: Cleanser-kynnenpuhdistajan, alus-, väri- sekä päällyslakat.

Geelilakkojen poisto varpaankynsistä jalkahoidon aluksi. Poisto tehdään geelilakanpoistoaineella, jotta se olisi mahdollisimman hellävarainen kynsille.